pierwszy monocykl

Jednokołowiec, Unicykl, Unicycle itd. Wszystko co tyczy tych niesamowitych maszyn.

Moderator: owca

Juti

pierwszy monocykl

Post autor: Juti »

na co trzeba zwracać uwagę przy zakupie monocykla np.(firma-jaka?, z czego wykonany) tak żeby zmieścił się w cenie 350zł ( może być używany :P)
MadMan

Post autor: MadMan »

wg mnie jesli do nauki jazdy to tylko i wyłącznie na cenę i uchwyt z przodu siodełka. do tego trzeba się zastanowić chociaż mniej więcej czy będzie się tylko jeździło czy zaczynało uczyć tricków. jeśli jazda to od razu można kupić 24 lub 26 cali koło. jesli tricki to 20 cali

osobiście używałem taki niebieski B-Square. niby bez uchwytu, ale dawałem radę i tak. wytrzymał 3 miesiace i coś poszło nie tak tylko dlatego, że od 2 miesiąca zacząłem już na nim skakać, a do tego zwyczajnie nie jest przystosowany.
Ostatnio zmieniony wt kwie 08, 2014 11:33 pm przez MadMan, łącznie zmieniany 1 raz.
hando

Post autor: hando »

zastanawiam się wlasnie nad takim. co mianowicie poszlo nie tak z mono i co nie wytrzymalo
witemon
..

Post autor: witemon »

Jeśli nadal się zastanawiam to mam na sprzedaż taki mono
http://olx.pl/i2/oferta/monocykl-qu-ax- ... 769376fcf0
Byłem z niego naprawdę zadowolony.
mati612
Kontakt:

Post autor: mati612 »

Gdzie mogłbym znależć monocykl w Trójmieście?
shadowpk

Post autor: shadowpk »

Gdzie mogłbym znależć monocykl w Trójmieście?
mati612 też szukam i jestem z Gdyni, pewnie kupie jakiś z allegro, nie chciałbyś się zgadać na wspólną naukę?
Ostatnio zmieniony pt cze 24, 2016 1:20 pm przez shadowpk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Post autor: bas »

W wrześniu w Gdynie macie kuglarskie spotkania GWK (zerknij w kalendarz). To dobre miejsce na nauke jazdy i pierwszych sztuczek.
ODPOWIEDZ