hula hoop!

Hooping, hula hop, hulanie...
bzzdura
.

hula hoop!

Post autor: bzzdura »

Chciałabym zaprosić wszystkich, których kręci (dosłownie!) hula hoop do odwiedzenia www.hulajdusza.eu
To mój blogerski debiut, i liczy sobie zaledwie tydzień, więc proszę o wyrozumiałość: chciałabym stopniowo zapełniać go co bardziej interesującymi postami.

Może znajdzie się tu parę osób, którym tak jak ja marzyła się polska strona na temat hula (a może jakieś znacie? ja szukałam i nie znalazłam...), i które tak jak ja fascynują się tańcem z hh - i z uwagi na to wybaczycie mi tę mini-reklamę na forum! :)

Dzielcie się ze mną uwagami, będę wdzięczna za informacje, jeśli wiecie o organizowanych gdzieś warsztatach hula hoop. I innych zakręconych wydarzeniach.

Dzięki!
Awatar użytkownika
kłapo
Kontakt:

Post autor: kłapo »

też mi pomysł takiej strony wpadł kiedyś do głowy, ale byłam zbyt leniwa by wcielic go w życie ;) tym bardziej fajnie, że komuś się chce i cos takiego powstało, mam nadzieję, że projekt będzie się rozwijać :)
Touri
**

Post autor: Touri »

o rany. społeczność hula się rozrasta :-)
(tak trzymać)
bzzdura
.

dzięki! rozwijamy i rośniemy ;)
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Post autor: bas »

Fajna strona. Oby starczyło energii i zapału na jej rozwój.
Awatar użytkownika
Audra
*
Kontakt:

Post autor: Audra »

Jeej, super, że stworzyłaś taką stronę - bawię się sprzętem kuglarskim od 4 lat, ale z hoopem jeszcze nie miałam przyjemności - w tym roku chcę zacząć :) Bardzo pomocna strona (m.in. jak dobrać obręcz).
PS - byłyśmy obie na Frogu 2012 :) Strasznie żałuję, że nie poszłam na warsztaty Spiral! Była nieziemska - no i miałabym jakieś podstawy :)
bzzdura
.

Super! bardzo się cieszę, że strona się przydała :) zachęcam do komentowania, dzielenia się pomysłami, inspiracjami, informacjami o wydarzeniach... mam nadzieję, że w tym roku też będą jakieś ciekawe warsztaty na Frogu - to może się tym razem spotkamy z kółkami :) ogólnie ekipa trójmiejska powoli rośnie w siłę, więc może będzie nas więcej :) a na facebooku są już ekipy hula-hoopowe z kilku miast: Poznania, Krakowa, Warszawy.
domsa

Post autor: domsa »

własnie ostatnio szukałam bloga o takiej tamatyce, świetny pomysł oby tak dalej

szukałam tez na fb i znalazłam też stronę Hula Hoop Polska ale można powiedzieć że w ogóle nie funkconuje :-(
Awatar użytkownika
Dotyk

Post autor: Dotyk »

Godzina z Hula hoop :) może komuś się przyda :)
bzzdura
.

Hoopnotikę znam i wszystkie 4 levele :D
Ostatnio trochę mnie nie było, ale wróciłam i zasiadam do blogowania :)
Odwiedzajcie dalej hulajdusza.eu, żyje i ma się dobrze ;)
Pozdrawiam!

[ Dodano: Pon Maj 27, 2013 8:55 pm ]
W temacie hula hoop: w czwartek w Trójmieście ma się zjawić Babz Robinson! Kto jeszcze jej nie zna - to właśnie ona: https://www.youtube.com/watch?v=YiHNcpp_PsM
Organizujemy się wstępnie na piątek 17:30 i sobotę na wspólne wyjście w plener!
Więcej informacji wkrótce na blogu i blogowym facebooku i w tym wątku: http://kuglarstwo.pl/forum/topics21/310 ... htm#131938 :))
Do zobaczenia!

[ Dodano: Sro Paź 23, 2013 6:23 pm ]
Wskrzeszam stary wątek :)
A to dlatego, że jest sala do ćwiczeń z hula-hoop w Gdańsku Główym, szkoła przy ul. Grobla IV.
Robimy treningi we wtorki o godz. 17:30 (można nawet trochę wcześniej zacząć, jeśli ktoś jest dostępny).
Płacimy za wynajem sali 30 zł / 1h więc im więcej osób się przyłączy tym taniej...
A miejsce jest klimatyczne, zachwyciło totalnie Babz kiedy była w Gdańsku :)
Do tego stopnia, że zrobiła tam tutorial :D
(szerzej o tym w: http://www.hulajdusza.eu/polish-flip-od-babz-robinson/)
Zainteresowanych przyłączeniem się do wtorkowych treningów proszę o kontakt na maila: gosia@hulajdusza.eu - w celu umówienia się, bo czasem może nas nie być - na razie jest nas 2 osoby, od listopada 3 :)
ODPOWIEDZ