Hula składane...jak?
Hula składane...jak?
Wiem, że moje pytanie może wydać się idiotyczne, ale naprawde nie moge wytropić na nie odpowiedzi w necie. Kupiłam hula składane, plastikowe. Dostalam je zlożeone w paczce i mam problem zeby je rozłożyć ...tzn chodzi o hula dokladnie z tego sklepu i nie wiem czy po prostu potrzebuje klucza by zamknac te wypustki czy tez brakuje mi sily...?
Ostatnio zmieniony wt lip 08, 2014 3:25 pm przez natasza, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiem jakie jest hula z tego sklepu, bo jeszcze nie zamawiałam...
ale moje składane hula (100) działa tak, że naciskam guziczek, żeby wyszedł z dziurki, a potem stopniowo rozginam lekko hula na całej długości kilka razy, a mianowicie, krzyżuje nogi wsadzam między nie hula i delikatnie odginam w przeciwną stronę, całą długość kilka razy ;D
starałam się to jasno objaśnić xd
[ Dodano: Czw Lip 10, 2014 2:46 pm ]
rozginam do momentu, gdzie jak się połączy to będzie miało naturalny kształt i nie musisz się mocować z łączeniem.
ale moje składane hula (100) działa tak, że naciskam guziczek, żeby wyszedł z dziurki, a potem stopniowo rozginam lekko hula na całej długości kilka razy, a mianowicie, krzyżuje nogi wsadzam między nie hula i delikatnie odginam w przeciwną stronę, całą długość kilka razy ;D
starałam się to jasno objaśnić xd
[ Dodano: Czw Lip 10, 2014 2:46 pm ]
rozginam do momentu, gdzie jak się połączy to będzie miało naturalny kształt i nie musisz się mocować z łączeniem.