ha! a ja uważam, że temat ma piękną nazwę !
i teraz można pisać tyle głupot ile tylko wlezie oczywiście dzisiejszy dzień był jak zwykle pełen wrażeń, śmiesznych tekstów, zabawnych historii i innych takich takich...
No tak...bylo swietnie, o ale jak zawsze zreszta. a jak pizza? ja musialam w drodze zdjac bluzke, bo tak waliła piwskie...a wszystko dzieki Tobie DUMA Tak,tak,najlepsze zyczenia jeszcze raz.Sto lat Natalia Dzieki wszystkim i do zobaczenia
[ Dodano: Sob Gru 02, 2006 12:46 am ]
I nadal mi się nazwa nie podoba...kurcez no.ale jakos nic nie przychodzi mi innego do glowy....cóz.wiec pewnie tak zostanie,a nich tam
MArta bierzesz dodatkowa pare ciuchów i dawaj:D Wiesz, Duma powiedzial że jest w stanie całe piwo poświecić, wiec widzisz do czego jest zdolny:D JAk cos to moge być sędzią
[ Dodano: Sob Gru 02, 2006 10:09 am ]
O, właśnie, a kto idzie dziś do booma?
Właśnie wchodziłam po schodach do domu po wizycie w spożywczaku i zakupieniu sosu Uncle Bens i Oleju Kujawskiego i wpadłam na taki oto genialny pomysł:
Wynajmijmy jakąś ruderę o wysokim suficie i zamieszkajmy tam wszyscy razem, tworząc w ten sposób komunę hippisowsko-żonglującą; jedzmy to co uzbieramy i żyjmy z tego, co zarobimy na mieście. A jak już totalnie nie będziemy mieli z czego się wyżywić to zawsze można rozpruć piłki.
Mówię całkiem poważnie. Co Wy na to? mam nadzieję, że mnie nie zawiedziecie!
Tak tak, będzie bardzo fajnie, a po trzech dniach (góra) będziemy mieli się serdecznie dość:P My się wszyscy tak dobrze dogadujemy bo rzadko się widzimy
Swietny, genialny pomysl!!!jestem na tak!pfff Cichy nie wytrzyma :PPP łeee.ale bedzie fajnie. Bedziemy sobie robic fajer szoła. Huuuura.I bedziemy sobie jesc pajeczynki itp itd.No.A tymczasem...bawcie się dobrze w bumie i zdajcie relacje po.pozdrawiam
Duma: kto jak kto ale ty wiesz że jestem bardziej ZŁA i bardziej FAJNA niż cokolwiek innego
[ Dodano: Sob Gru 02, 2006 9:21 pm ]
nie no super teraz Nela napisała w tym czasie co ja
Bo to śmieeeeetnik tu najgorsze wywłoki się schodzą <i najbardziej faaajne>
I co? JAk zwykle impreze kończą Cichy i Duma. Było co najmniej jedwabiście. W sumie to co się działo dzisiaj przebija niejedną impreze w AQQ Wielkie brawa dla Cichego, Ostapa, który był w stanie co najmniej ciężkim. Dzięki wielkie również dla Dzielnego i Natali, którzy zaczeli z nami wieczór.
Niech wszyscy którzy nie byli dzisiaj załują szczerze i bardzo
buuu... miałem pierwszy napisac ale mi się strona z errrrorowała oczywiście do końca wytrawał nie kto inny tylko Duma i Cichy :mrgreen: Ostap czuł imprezę a nawet bardzo
hmmm.... dochodzę do wniosku że mam małe problemy ze słuchem ale to chyba przejdzie a utwór który zabrzmiał w głośnikach o godz 3 rozłozył mnie na łopatki... co to było??... oczywiście "Fantazja"
gorąco polecam klub "Sowa"
[ Dodano: Nie Gru 03, 2006 4:15 am ]
jakoś tak głupio siedzieć samemu na forum, więc.... DObranoc wszystkim i kolorowych wsumie zaraz dzień dobry
Hejże, chciałam oficjalnie i publicznie podziękować Wam za ten weekend i co nastąpiło ; tort pizza boomtown warsztaty wrzućcie jakieś zdjęcia do sieci
ja już wróciłam do szaroburej krakowskiej rzeczywistości, zaspawszy rano. Jeszcze raz wielkie dzięki, bądźcie fajni i owocnych treningów.