Jakby się znalazła grupka takich zapaleńców można by coś wykombinować mógłbym jakieś podstawy i średnio zaawansowane techniki przekazać kija kontaktowego i spiningowego
potem ewentualnie jeszcze coś na dwa próbować i dragona
[ Dodano: Sob Paź 22, 2011 3:31 pm ]
Będzie ktoś w niedziele pod zamkiem czy może macie już jakaś salkę jak coś bo chętnie bym wpadł na olsztyn
W tym mieście nie było żadnego treningu (nawet na dworze) od wiosny więc wątpię, aby ktokolwiek interesował się tematem sali na zime. Jak na chwilę obecną to można chyba skorzystać z ostatnich ciepłych dni i wyjść na dwór.
[ Dodano: Czw Lis 03, 2011 3:12 pm ] Z Kornem i być może +1 nową osobą pojawię się w środę około godzinki 16 pod zamkiem. Jeżeli ktoś jest chętny to śmiało. Oczywiście z warunkiem, że pogoda będzie znośna.
Potrzebuję do sesji zdjęciowej osób, które w miarę ogarniają plucie. Model w nagrodę za pozowanie dostanie komplet fotek o ile coś ciekawego wyjdzie Są chętni?
Wydaje mi się, że jest jedna ale raczej nigdy nie udzielała się na forum. Jeżeli masz ochotę potrenować to możemy w końcu, po ponad rocznej (chyba już) przerwie zebrać się w kilka osób i coś porobić. Ostatnio również pisała do mnie jedna nieznana nam osoba, że miałaby ochotę na "trening".
byłabym chętna na trening, nawet bardzo gdyby był jakoś w przedziale pt - ndz.
Mieszkam w Ostródzie więc dojazd, czas, itp. itd.
I dlatego zależałoby mi na jakiejś grupie, zorganizowane treningi, 1 zarezerwowany dzień w tygodniu i super