hejo eh jo... pisałam do Olsztyniaków, napiszę do Elblą.....skich ziomali. Poszukuję chętnej grupy, która jeszcze nie ma zaplanowanej Nocy Świętojańskiej w tym roku, czyli 23 czerwca. Jest pewna impreza, gdzieś w Iławie, na której chętnie by zobaczyli występ ognomistrzów.
My dziewczęta niestety zajęte, exodusi też w rozjazdach, a oni proszą i proszą... stąd moja prośba do Was, jeśli chcecie to piszcie ... będę na wszystkie pytania odpowiadać i kierować dalej.
Kochanka! Etlast! :*:*
Ja tam też nie widzę powodów do sporu. Miasta oceniam głównie podług mieszkańców. I w Elblągu i w Olsztynie są świetni ludzie, ergo i Elbląg i Olsztyn są w porządku. Powinny być trochę bliżej, żeby można było częściej się odwiedzać.
A w Gdyni mamy trolejbusy. Wielkie mi halo
Tak swoją drogą, ktoś Ty jest, dzid? Bo zastanawiam się, czy się znamy ;p w profilu masz zbyt skąpo informacji aby to określić.
Szczeze mowiac to jestem zawiedziona że elbląskie grupki są tak podzielone :( I mimo że w Elblągu tyle osób zajmuje się kuglarstwem chyba nigdy nie będziemy w stanie zorganizować wspólnych treningów :/ Jedni gardza drugimi... ciesze się ze chociaz ktos byl na tyle madry i zorganizowal warsztaty. i mimo ze nie byly idealne, to zawsze mozna się rozwijac no i było się gdzie pouczyc
prawdacie. i chetnie bym przy ich organizacji pomogła, ale niestety, nie ma mnie w Elblągu przez większość czasu :( Ale jesli grupa zdecyduje się na następne to chętnie się wybiorę
dzid, ale kim Ty jestes? bo my Cię chyba nie znamy
jak dziewczeta jestescie takie madre to zorganizujcie sale i zacznijcie zapraszać obie grupy przeciez w ten sposob mozecie robic trening dla wielu osob w elblagu, a bardziej spotkanie.
ah tak, Panie Rzeźniku. Skoro taki z Pana rzeźnik, to może Pan by zorganizował sale dla obu grup, co? tym bardziej że to Pan siedzi ciągle w Elblągu, a niektóre dziewczeta wyjeżdzają się uczyć w tygodniu
No dobrze, więc porozmawiajmy o rzeźnikach.
Kiedy to się spotykają rzeźnicy żeby można było się czegoś od nich nauczyć? chętnie przyjdę na taki trening
Hej,nie chciałam zakładać nowego tematu,ale mam pytanie był ktoś w sierpniu w Jerzwałdzie, a dokładnie jakiś chłopak o imieniu Paweł,który pluł ogniem?Bo się zastanawiam czy to ktoś z forum