Siem wszystkim elblągowiczom ;D
Mam pytanie czy jest u was coś takiego jak spotkania kuglarskie xD i kiedy Bo niedługo będę w Elblągu i chcę się zorientować czy jest możliwość się spotkać z kimś z was, nie jest to jeszcze do końca pewne, ale chcę już mieć jakieś wstępne informacje.
No, to ten.
Witam wszystkich, nazywam się Kabanos i jestem w EOA (Elbląski Oddział Abstrakcyjny). Spora część osób od nas zajmuje się kuglarstwem i tak się zastanawiam czy nie spotkać się kiedyś i nie wymienić doświadczeniem
Także ten, proszę o odpowiedź?
Odświeżę trochę. Jest tu jeszcze na stanie jakiś kuglarz z Elbląga i okolic? Również jestem z EOA, fajnie byłoby poznać jeszcze jakichś kręcących pobliskich poza nami i FN
jest nas sporo, pasłek i okolice lecz nie wiem czy są na forum ale co najmniej wiem że kręcą ogniem.
[ Dodano: Sro Lis 26, 2014 1:12 am ]
Są jakieś osoby chętne do zimowych treningów w Elblągu. Wstępnie ZSM jest pozytywnie nastawiony i w 99.9% pozwolą nam za free ćwiczyć na holu. Wystarczy że zgadamy się, zliczymy ile nas jest, dogadamy się kiedy i o której nam pasuje... I można zaczynać trenować
@Nov niestety, mamy zamkniętą listę ludzi i raczej szkoła nie pozwala wpuszczać randomów, przepraszam :<
@cinuxyyx oprócz nas (EOA) jest jeszcze paru ludzi ale niezbyt utrzymujemy z nimi kontakt albo się nie ujawniają jak będziemy mieli w planach jakiś trening otwarty w plenerach przy dobrej pogodzie to będę krzyczeć