Treningi poi - Gdynia

PM pomorskie Gdańsk

Moderatorzy: Milten, Zeke

Awatar użytkownika
Jagatiii

Post autor: Jagatiii »

Witam :-)
Pytałam już w innym temacie ale się powtórzę bo tu chyba jest idealne na to miejsce :-D
Gdzie i kiedy można spotkać osoby, z którymi można poćwiczyć. Ja i koleżanka dopiero zaczynami naszą przygodę z poi więc pomoc bardzo nam się przyda ;-)
Awatar użytkownika
Jurand

Post autor: Jurand »

Awatar użytkownika
JacobseN
Kontakt:

Post autor: JacobseN »

reflektowałby ktoś na spotkanie i wspólne kręcenie w piątek między 14 a 16.30 lub 22.30? Wracam wtedy z praktyk i mam trochę czasu w oczekiwaniu na pociąg.
Awatar użytkownika
Jurand

Muszla koncertowa od 11 do 20 zapraszam : ) Pisz na pw
Tletok

Post autor: Tletok »

Witam,

Jestem nowy na forum ; )). Niedawno bylem na warsztatach i na pokazie i mega się zajaralem, a wiec w zwiazku z tym daje to samo pyt co jagatii. Rowniez dopiero zaczynam i chetnie umowilbym się z paroma osobami na krecenie poi. Ufff troche stary temat ale no nic... ; )))
PW...
Awatar użytkownika
Jurand

Witaj. Dziś jestem od 12 na muszli koncertowej koło Teatru w Gdyni. Będę do około 18. Zapraszam : )
PP

Post autor: PP »

heja!

wprowadzę reaktywację tematu.

Szanowni kuglarze, zwracam się do Was z pytaniem odnośnie wspólnych treningów w trójmieście. Póki co przeprowadzam jedynie rozeznanie- już tłumaczę.

Pochodzę z Opola, tutaj mieszkam i tutaj też trenuję. Za góra 3 miesiące przeprowadzam się do Gdyni aby kontynuować studia na IIstopniu.

Studia wybieram zaoczne, czasu będzie nieco więcej, problem w tym, że przybędę w październiku, kiedy to pogoda powoli psuje plany treningów plenerowych.

Powiedzcie proszę, czy jest ktoś, kto prowadzi treningi otwarte na jakiejś przytulnej salce? Obojętnie w którym z trójmiejskich miejsc;)

Będę wdzięczny za odpowiedź!!! (tutaj, na priv, bądź na fb)

Z wyrazami szacunku,
Paweł Pełech :)
Awatar użytkownika
kłapo
Kontakt:

Post autor: kłapo »

A przeprowadzasz się do Gdańska czy do Gdyni? Wbrew pozorom nie jest tak blisko do któregoś z tych miejsc (dojazd to czasem ok 1,5-2 h...), a treningi są zarówno w Gdańsku (AWF), jak i w Gdyni, ale też w Pruszczu Gdańskim (15-20 min autobusem z centrum).
I co konkretnie trenujesz? Bo nie każde miejsce jest super przystosowane np. do żonglowania kijami.

edit: Przeoczyłam zapis o Gdyni :D w Gdyni najlepiej odezwać się do Rafała Polakowskiego (na forum: Rafał Syzyf)
Ostatnio zmieniony pt cze 28, 2013 4:29 pm przez kłapo, łącznie zmieniany 1 raz.
PP

Mieszkanie w Gdyni, Studia w Gdańsku, praca-- gdzie znajdę, tam będzie:P prawdopodobnie i tak będę kursował to tu, to tam.

Co do treningów, skupiony jestem na poi i kontaktach z kijem lub akrylem.
Żonglerkę staram się ogarniać choćby w podstawach, jeśli chodzi o kije, więc miło by było trafić gdzieś, gdzie da się rzucać i nie stać w miejscu:)
Moja luba zaś cieszyłaby się niezmiernie gdyby trafiła na trening, na którym ktoś hula;)

Tak czy owak jeden kontakt już jest, dziękuję bardzo!
W sierpniu, albo we wrześniu ruszymy na parę dni w Wasze strony ogarniać formalności, więc może kogoś się spotka na ulicy:)
sabina89
..

Post autor: sabina89 »

Hejo!

Mieszkam w Gdańsku prawie 3 miesiący. Jakiś czas temu porzuciłam kuglarstwo i chciałam sobie odświeżyć parę tricków.
Jakoś tchnęło mnie to, gdy zobaczyłam chłopaka z kijem mieszkającego blok dalej :)

Szukałam jakiejś grupy na popularnym facebooku, ale zajrzałam po latach na forum i zostawiam tu pytanie:

Czy treningi w gdańskim AWF są nadal aktualne?
Ostatnio zmieniony śr sie 28, 2013 12:37 pm przez sabina89, łącznie zmieniany 1 raz.
PP

Podpisuję się pod pytaniem koleżanki z postu wyżej;) niechcący trafiłem do Gdańska i tu też pozostanę czas jakiś dłuższy. Co prawda po ostatnim pokazie, na którym ukruszyłem sobie jedynkę kląłem w niebogłosy, że koniec z ogniem, ale kurna- nie da rady;]
jagodamalina

Post autor: jagodamalina »

Podbijam pytanie, chciałabym znaleźć grupę do trenowania w Gdańsku, więc orientuje się jak to wygląda z AWFem? Bo nie mogę nic sensownego wygooglowac
Awatar użytkownika
Divus

Post autor: Divus »

https://www.facebook.com/MovementTrojmiasto kuglarze podłączają się pod ten klub sportowy. Z tego, co pamiętam, to sala była w jakiś sposób dla nas otwarta dwa razy w tygodniu. Popytaj ludzi od nich - szczególnie Tomka.
jagodamalina

Post autor: jagodamalina »

będę, dzięki :)
ODPOWIEDZ