Informator Grupy Toruń Komandorii Joannitów

KP kujawsko-pomorskie Bydgoszcz & Toruń

Moderator: ^efcia^

DLA CHĘTNYCH DO ZABAWY - Jak oceniasz swój poziom?

Bardzo niski
2
11%
Niski
2
11%
Średni
6
33%
Dobry
6
33%
Bardzo dobry
1
6%
Teraz już kombinuję
1
6%

Liczba głosów: 18

Awatar użytkownika
Maniusia
.

Post autor: Maniusia »

Czy w ten weekend organizujecie trening? Jeśli tak to gdzie i o której? Jak kiedyś pisałam chętnie się przyłączę. :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Imakandi

Post autor: Imakandi »

Sobota 10.00 Dworzec północ. W jednym z wcześniejszych postów umieściłam imitacje mapki :)
Awatar użytkownika
Imakandi

Ale to nie znaszej grupy :) Prosiłabym o kolejny dział, bo ten zosta ł założony dla naszej grupki i tu informujemy się dodatkowo o treningach. Więc aby się nie myliło. :)
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
^efcia^

Post autor: ^efcia^ »

"Grupa Toruń" to niewiele sugerujący tytuł dla tematu w związku z Twoją sugestią, Imakandi.
Może nadamy jaśniejszy tytuł? Ułatwi on orientację. Może od nazwy Waszej grupy?
Swoją drogą, czy nie warto łączyć sił we wspólnych treningach?
Awatar użytkownika
Imakandi

Jesteśmy bardzo za. :) Rozm na ten temat. W sobotę będziemy ustalać ilu osobom pasuje tak jak Wy macie. Od tego uzależniamy, czy się przyłączymy :D

Co do tytułu, to wł. w KRS'ie mamy Grupa Toruń Komandoria Janitów zamku bierzgłowskiego / sekcja ogniowa.

Czyli np co dodac? Chyba, że jakby się już zgrało z treningami itd, to trza by stronkę znów postawić do uzytku i tam pisac wszystkie. Inaczej się pogubimy. NApisze po sobotnim treningu lub zadzwonię do osoby z która ostatnio przez telefon rozmawiałam :D

Jet też problem, co do połaczenia grup. Jesteśmy zarejestrowani i mamy trochę narzucone stroje, logo i wyższych ranga nad sobą wzgl. prawnym. Ale to jesze ugada co z tym zrobić. Postaram się wpaść do odnowy na trening chocby sama aby pogadac.

Pozdrawiam serdecznie i słonecznbie, bo pochmurno coś dzisiaj. :)

[ Dodano: Czw Paź 25, 2007 5:25 pm ]
Trening dziś - 18.00 - ogniowi ( + herbatka u mnie :D ) + kompletujemy sprzęty, stroje, wymiany itd...

sobota - 10.00 - normal

sobota - 19.00 - pokaz
ODPOWIEDZ