Informator Grupy Toruń Komandorii Joannitów
Moderator: ^efcia^
Jesteśmy bardzo za.
Rozm na ten temat. W sobotę będziemy ustalać ilu osobom pasuje tak jak Wy macie. Od tego uzależniamy, czy się przyłączymy
Co do tytułu, to wł. w KRS'ie mamy Grupa Toruń Komandoria Janitów zamku bierzgłowskiego / sekcja ogniowa.
Czyli np co dodac? Chyba, że jakby się już zgrało z treningami itd, to trza by stronkę znów postawić do uzytku i tam pisac wszystkie. Inaczej się pogubimy. NApisze po sobotnim treningu lub zadzwonię do osoby z która ostatnio przez telefon rozmawiałam
Jet też problem, co do połaczenia grup. Jesteśmy zarejestrowani i mamy trochę narzucone stroje, logo i wyższych ranga nad sobą wzgl. prawnym. Ale to jesze ugada co z tym zrobić. Postaram się wpaść do odnowy na trening chocby sama aby pogadac.
Pozdrawiam serdecznie i słonecznbie, bo pochmurno coś dzisiaj.
[ Dodano: Czw Paź 25, 2007 5:25 pm ]
Trening dziś - 18.00 - ogniowi ( + herbatka u mnie
) + kompletujemy sprzęty, stroje, wymiany itd...
sobota - 10.00 - normal
sobota - 19.00 - pokaz

Co do tytułu, to wł. w KRS'ie mamy Grupa Toruń Komandoria Janitów zamku bierzgłowskiego / sekcja ogniowa.
Czyli np co dodac? Chyba, że jakby się już zgrało z treningami itd, to trza by stronkę znów postawić do uzytku i tam pisac wszystkie. Inaczej się pogubimy. NApisze po sobotnim treningu lub zadzwonię do osoby z która ostatnio przez telefon rozmawiałam

Jet też problem, co do połaczenia grup. Jesteśmy zarejestrowani i mamy trochę narzucone stroje, logo i wyższych ranga nad sobą wzgl. prawnym. Ale to jesze ugada co z tym zrobić. Postaram się wpaść do odnowy na trening chocby sama aby pogadac.
Pozdrawiam serdecznie i słonecznbie, bo pochmurno coś dzisiaj.

[ Dodano: Czw Paź 25, 2007 5:25 pm ]
Trening dziś - 18.00 - ogniowi ( + herbatka u mnie

sobota - 10.00 - normal
sobota - 19.00 - pokaz