Pole Mokotowskie 2008 - ważne pytanie...

MA mazowieckie Warszawa

W jaki dzień chcesz się spotykać na polach mokotowskich? (maks. 2 odp)

Czas głosowania minął czw lut 28, 2008 1:49 pm

Poniedziałek
0
Brak głosów
Wtorek
4
13%
Środa
8
25%
Czwartek
9
28%
Piątek
1
3%
Sobota
5
16%
Niedziela
3
9%
Wszystko mi jedno
2
6%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
Ex3v
Kontakt:

Pole Mokotowskie 2008 - ważne pytanie...

Post autor: Ex3v »

Witajcie robaczki,

mam pytanie - w który dzień się spotykamy? W zeszłym roku była środa, jednakże wielu osobom ten dzień nie pasował... dlatego też wychodzę z tą akcją społeczną.
Zaznaczajcie dni, które wam pasują, do wyboru maksymalnie dwa.

[ Dodano: Pią Lut 15, 2008 11:16 am ]
UMÓWMY SIĘ, ŻE ANKIETA BĘDZIE TRWAŁA DO KOŃCA LUTEGO, ŻEBY TEGO NIE CIĄGNĄĆ W NIESKOŃCZONOŚĆ :)
Ostatnio zmieniony pt lut 15, 2008 6:04 pm przez Ex3v, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Post autor: bas »

Niestety jedna ankieta terminu nie zmieni. Przez tych pare lat prowadzenia spotkań wiem, że nie ma idealnego terminu. Ważne jest miejsce i systematyczność spotkań. Nadszedł czas gdy można rozszerzyć spotkania o dodatkowy dzień. Moim zamierzeniem było stworzenie możliwośći spotykania się każdego dnia i mam nadzieję czegoś takiego doświadczyć.
Awatar użytkownika
homer

Post autor: homer »

latem gdy treningi odbywały się pod gołym niebem , odbywały się codziennie w moim mieśce i jest to bardzo sympatyczne gdy można się spotykać każdego dnia . Więc życzę żeby i wam się udało
Awatar użytkownika
Ex3v
Kontakt:

Tak jak sobie gadałem z ludźmi wieloma polowymi, uznaliśmy, że najlepiej będzie jak środa zostanie + dojdzie dodatkowy dzień, najlepiej piątek albo sobota... wszystko wyjdzie w praniu.
Awatar użytkownika
vooydzig

Post autor: vooydzig »

tylko ze najlepiej niedziela :) mysle ze piatek/sobota odpadaja z prostej przyczyny - ludzie lubia isc na impreze, jesli w piatek pojda to w sobote beda spali :) a rzadko kto chodzi na imprezy w niedziele w zwiazku z czym dobrze bedzie się spotkac wlasnie w ten dzien... ogolnie popieram pomysl weekendu(poza sroda, bo to juz raczej ustalone) bo wtedy mozna by się spotykac duzo wczesniej niz o 17.. w koncu wiekszosc z nas ma weekendy wolne.
Awatar użytkownika
Ex3v
Kontakt:

Jezeli duzo wcześniej niż o 17, to większość tych, co poszli na imprezę w sobotę będzie albo spała albo chorowała, dlatego mi się to średnio podoba :P
Awatar użytkownika
vooydzig

tak ale jesli się spotkamy np o 14 to czesc ludzi przyjedzie od razu, kto ma chorowac i przyjechac przyjedzie pozniej i generalnie ludzie zostana do tzw konca.. w sobote natomiast bedzie tak: tez np o 14, tez kto ma chorowac przyjedzie pozniej, ale czesc ludzi zniknie wczesniej bo z kolei oni ida na impreze... wiec wydaje mi się ze jesli weekend to niedziela... z piatkiem jest ten problem ze nawet olejmy ze ludzie ida na imprezy, czesc osob bedzie miala zajecia, i przyjada np miedzy 17-19 co znacznie ograniczy czas wspolnego treningu(w srody bedzie podobnie wiec dobry bylby dzien z dluzszym spotkaniem), poza tym pamietaj ze czesc osob moze wracac do domow na weekend... no ale zobaczymy jak ludzie wybiora :) mam nadzieje ze przynajmniej jeden dzien bedzie mi pasowal :) we shall see
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Post autor: bas »

Cieszko samodzielnie wygdybać. Najlepszym narzędziem do tego jest ankieta. TYlko jak tu zachęcić ludzi do zagłosowania. 12 osób z ponad 100 które tam bywają to marny wynik. Domniemuję, że pozostali albo już się przestali interesować spotkaniami albo przyjeli za pewnik, że nadal będą środy.
Awatar użytkownika
Ex3v
Kontakt:

Albo jeszcze żyją snem zimowym... :)
Awatar użytkownika
Radical Fish

Post autor: Radical Fish »

ja! ja! ja tez tu jestem!
jak beda jakies konkrety to zglaszam swoj staly udzial we wszelakich rubasznych spotkaniach kuglarskich :D
Kemadas_Clamor
Kontakt:

Post autor: Kemadas_Clamor »

witam
w zasadzie przychodził bym chyba w każdy dzień, jeżeli czas by się znalazł, ale najbardziej mi pasował by czwartek, albo weekend - niedziela ;]
Awatar użytkownika
vooydzig

tak sobie mysle ze jesli pogoda bedzie sprzyjala to sroda 19 marca jest dobrym terminem na inauguracje spotkan ;] czemu tak? otoz powinno byc juz troche cieplej, dzien troche dluzszy i jesli się nie myle jest to w okolicy swiat co daje na razem dobry dzien na juggling/kugling/poing etc ;] potrawy swiateczne mile widziane chetni na pewno się znajda :D
Awatar użytkownika
Vergillian

Post autor: Vergillian »

Patrząc na pogodę myślę, że inauguracja może się odbyć już w tę środę - 12 marca. Przychodźcie! I im wcześniej tym lepiej! :) Ja będę na polach jakoś od 13.30.
Awatar użytkownika
knt
Kontakt:

Post autor: knt »

:yes: Popieram. 19 dobry ale 12 jeszcze lepszy.
Awatar użytkownika
vooydzig

okej to widzimy się 12 :D ja bede dopiero kolo 16-17 bo zajecia mam do pozna ale bede jesli pogoda bedzie dobra :D chyba zeby nie isc na zajecia... hmm...
Awatar użytkownika
Vergillian

Post autor: Vergillian »

Nie iść, nie iść! :D
Awatar użytkownika
vooydzig

no to chyba nie isc w takim razie :D Vergillian wez cluby :D
a tak btw: mialem dzis super zonglerski dzien ;] nic nie osiagnalem co prawda(zadnych 100 x 5b) ale tak milo się zonglowalo na dworzu, i 5 powolutku zaczynala isc ;]
Awatar użytkownika
Julek

Post autor: Julek »

:? :?
A ja mam we środe lekarza o 18...
Kurrde, to wpadne wcześniej kolo 14-15 i wyjde wcześniej, nici z ognistych poi...
Awatar użytkownika
vooydzig

bylem! warto bylo się spotkac :D wiem co robie zle w 53 633... passingi na 6 i 7 przecwiczylismy z Vergillianem :D bylo nas w sumie 5 osob + moj kumpel ktory nie zonglowal... byly to tez chyba jedyne lub jedno z niewielu spotkan na ktorych bylo wiecej zonglerow niz firedancerow/poierow(nie wiem jak to się nazywa)
mam nadzieje ze za tydzien bedzie nas wiecej!
Sezon mysle ze mozna uznac za oficjalnie rozpoczety ;]
Awatar użytkownika
knt
Kontakt:

Post autor: knt »

Nawet darmowy prysznic był z nieba :]
Zablokowany