Kuglarze z Opola - chętni do obstawienia imprezy dla dzieci?

OP opolskie Opole
Awatar użytkownika
OPETH_ka
**

Kuglarze z Opola - chętni do obstawienia imprezy dla dzieci?

Post autor: OPETH_ka »

Witam,

poszukuję kilku chętnych kuglarzy (żonglerzy, bańkarze, szczudlarze, diaboliści itp. - najlepiej łączący kilka talentów w jednej osobie ), którzy byliby zainteresowani ubarwieniem imprezy prospołecznej dla dzieciaków.

Impreza odbędzie się 30 maja w Opolu. Całość w klimacie szeroko pojętej ekologii. Warunek - umiejętność nawiązania kontaktu z dzieciakami, dostosowanie się do konwencji imprezy - nie chodzi o osoby, które gdzieś w tle chcą sobie pożonglować, tylko o aktywne jednostki, które będą bawiły się tak dobrze jak same dzieciaki

Wrzucam info w regionalnym temacie, bo zależy mi na osobach, które będą w miarę na miejscu.

Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Fajnie, gdybyście mieli przygotowane jakieś zdjęcia, najlepiej filmiki

Postaram się odpisywać jak najszybciej - w miarę możliwości, ale proszę o wyrozumiałość przy opóźnieniach.

[ Dodano: Czw Mar 26, 2009 9:19 am ]
Chętne osoby proszę o przesłanie w wiadomościach kilku podstawowych danych:

Imię i nazwisko:
Kontakt - mail i tel:
Co oferujesz? (żonglerka, mono, bańki itp.):

Przekażę je organizatorom, aby mogli się z Wami skontaktować. NIe pytajnie mnie proszę o wynagrodzenie - nie mam takiej wiedzy - chcę po prostu załatwić kilku osobom z braci kuglarskiej ciekawe zlecenie
ODPOWIEDZ