Witam, nawiązując do tematów na forum dotyczących powstania PSŻ - Polskiego Stowarzyszenia Żonglerskiego, coraz więcej osób chce najpierw założyć stowarzyszenia w Swoich miastach.
Tak samo postanowiłem Ja.
Zatem proszę wszystkich zainteresowanych powstaniem takiego stowarzyszenia w Opolu o pomoc, oraz opinie na ten temat.
OSŻ - Opolskie stowarzyszenie żonglerskie
Wszystko jest dokładnie opisane w dziale PSŻ - Polskie stowarzyszenie żonglerkie.
Miało by to funkcjonować mniej więcej tak samo tylko że w mniejszym obrębie - czyli w obrębie województwa opolskiego. Zapraszam do lektury
Polskie Stowarzyszenie Żonglerskie
Miało by to funkcjonować mniej więcej tak samo tylko że w mniejszym obrębie - czyli w obrębie województwa opolskiego. Zapraszam do lektury
Polskie Stowarzyszenie Żonglerskie
Zacznijcie od zebrania 15 ludzi.
Mogę Wam polecić chyba najlepszą bazę informacyjną, gdzie znajdziecie w zasadzie gotowy i sprawdzony "przepis"na stowarzyszenie
INSTRUKCJA ZAKŁADANIA STOWARZYSZENIA
Ja życzę sukcesów i jestem rpzekonana, że założenie lokalnej organizacji to nanlpeszy krok. Jeśli na terenie kraju z czasem powstanie więcej takich stowarszyeń można się zrzeszyć w PSŻ!
Mogę Wam polecić chyba najlepszą bazę informacyjną, gdzie znajdziecie w zasadzie gotowy i sprawdzony "przepis"na stowarzyszenie

INSTRUKCJA ZAKŁADANIA STOWARZYSZENIA
Ja życzę sukcesów i jestem rpzekonana, że założenie lokalnej organizacji to nanlpeszy krok. Jeśli na terenie kraju z czasem powstanie więcej takich stowarszyeń można się zrzeszyć w PSŻ!