Cykliczne warsztaty

MA mazowieckie Warszawa

Czy chciałbyś/chciałabyś uczęszczać na cykliczne warsztaty?

tak
19
70%
nie
5
19%
nie wiem
3
11%

Liczba głosów: 27

Awatar użytkownika
dzielny
Kontakt:

Cykliczne warsztaty

Post autor: dzielny »

Cześć wszystkim

Robi się zimno, brzydko, a mi od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie myśl, aby rozpocząć prowadzić w warszawie stałe zajęcia. Spotkania odbywałyby się raz w tygodniu, na sali gimnastycznej na Pradze, 2-2,5 godzinki treningu pod moim okiem. Zajęcia skupiały by się głównie na żonglerce kontaktowej, ale na pewno pojawiły by się elementy z innych dziedzin. Stawiam głownie na początkujących, którzy chcą się uczyć od podstaw, ale osoby które miały już styczność z żonglowaniem na pewno nie będą się nudzić. Koszt miesięczny to ok. 100 zł od osoby. Istnieje także możliwość nauki indywidualnej.

Piszcie co myślicie o tym pomyśle, jeżeli będzie dość chętnych to startujemy od przyszłego miesiąca :)

pozdrawiam

dzielny
Awatar użytkownika
bas
Kontakt:

Post autor: bas »

Pomysł wydaje mi się bardzo na czasie. Choć może nie wszyscy przywykli do opłat i to może stanowić barierę dla wielu. Z drugiej strony, byłem ostatnio dowiedzieć się ile kosztuje wynajem sali gimnastycznej. Na moim zadupiu chcą 30zł za godzinę. Idąc na Twoje warsztaty mam 6 razy taniej i gratisowo trenera. :)
Kefas
**

Post autor: Kefas »

no Basie troche zle liczysz - 4x w miesiacu 2h to daje 8h czyli 320zl - przy 4 osobach ktore by się skrzyknely juz wychodziloby taniej - ok poza zadupiem moze jest i drozej ale przy 5-6 osobach wyjdzie na pewno taniej niz 100zl. Ja np na codzien trenera nie potrzebuje (podejrzewam ze wielu kuglarzy na codzien nie potrzebuje trenera :)), nie lubie kontaktu, a placic musze za trenera i za salke :) chociaz nie powiem - cel dobry, tylko troche za drogo. Dla osob, ktore sa zajarane kontaktem - spoko, dla mnie slabiej.

Pozdrowka :)
Awatar użytkownika
dzielny
Kontakt:

Post autor: dzielny »

Witam

Udało mi się w końcu załatwić wszelkie formalności związane z salą, także od najbliższego poniedziałku startujemy!

Zajęcia odbywać się będą w każdy poniedziałek na sali gimnastycznej Zajezdni Tramwajowej na Pradze, zbiórka o godz 16:50 na przystanku tramwajowym który znajduje się tuż przy wejściu do zajezdni (wysiada się przystanek po dworcu wschodnim).

Postanowiłem, że zajęcia będą trwać 1,5 godziny i kosztować 75 zł miesięcznie, 2-2,5 mogłoby być męczące, szczególnie dla osób początkujących, a te są najmilej widziane. Zajęcia płatne są z góry w pierwszy poniedziałek każdego miesiąca.

Na salę należy obowiązkowo zabrać obuwie sportowe na zmianę, jakiś luźny strój do ćwiczenia, otwartość na nowe doświadczenia i dobry humor :)

Mile widziane zgłoszenia na PW, jeżeli chciałbyś przyjść a nie masz czym trenować, odezwij się, na pewno coś się znajdzie. Dla pierwszych 8 osób znajdą się jakieś "treningowe" akryle ;)
Awatar użytkownika
KoJoT

Post autor: KoJoT »

szkoda że tak daleko :/ chętnie bym wpadł z moją 95-tką
Awatar użytkownika
RADO

Post autor: RADO »

Ja tam przepadam za 20-stkami ale kto co lubi :P

co by OT nie bylo.
to napisze, O kurczak, warsztaty :)
Klincz

Post autor: Klincz »