Wszelkie typu wspólne wyjazdy, wypady itp!

PD podlaskie Białystok
Awatar użytkownika
maga_27

Wszelkie typu wspólne wyjazdy, wypady itp!

Post autor: maga_27 »

Żeby nie offtopować tematu cyklicznych spotkań, tu możemy dogadywać się, gdziekolwiek jedziemy razem.

Jutro w Czeremsze o 12.00 są darmowe warsztaty bębniarskie w ramach imprezy visegrad wave: http://www.festiwalczeremcha.pl/warsztaty
Bębny będą do dyspozycji jeśli ktoś nie posiada własnego. Wystarczy się zapisać (adres email na stronie). Do tego drobna zrzutka na paliwo :)
Jedziemy samochodem i mamy jeszcze dwa wolne miejsca. Jeśli ktoś ma chęć to zapraszamy. Ruszamy o 9 z Białego, więcej szczegółów najlepiej u mnie na gg :)

A przy okazji Sztukmistrze w Lublinie. Najprawdopodobniej jedziemy paciungiem w czwartek o 10.38, z przesiadką w Warszawie.
Awatar użytkownika
Haku
Kontakt:

Post autor: Haku »

a jedziemy do ostródy ;>
Awatar użytkownika
maga_27

No ja się wybieram :P Najlepiej jechać regio z przesiadkami, studencki bilet za 15zł ^^
Awatar użytkownika
Haku
Kontakt:

Post autor: Haku »

no mnie z suwałk troche więcej wyniesie, bo zlikwidowali nam połączenie z oleckiem, wię chcąc nie chcąc spotkamy się w pociągu w białym ;p No i jeszcze nie jestem studentem ;p
jar_pen

Post autor: jar_pen »

O ile dobrze pamiętam na ostrudę najdogodniejsze połączenie było o 6-40 kiedy redio z Suwałk pierwszy był o 7-20 coś takiego szło w białym pociąg. Bardziej ekonomicznie Suwałkom skombinować dojazd do olecka które było skomunikowane w pociągiem relacji Ełk-Olsztyn. Chociaż mogę tu się mylić bo nie mam jak tego teraz sprawdzić.

Ostruda u mnie odpada praca w sobotę do 9-30 z rana :( Chyba żeby mi odwaliło jechać kilka godz. na sam finał na dobrą sprawę. Za to na lublin na 100% jadę stopem to nie ciąganie się całą Polskę z kciukiem w górze ale prosta trasa bez większych aglomeracji a pociągi pośpieszne są drogie bo nie ma możliwości w miarę dogodnego dojazdu interregio bo powroty były skomunikowane z tego co pamiętam. Jakby ktoś chciał się zabrać razem to pisać PM-a albo gg jak kto ma jeśli idzie o stopa na lublin.
Awatar użytkownika
maga_27

To się Haku spotkamy na trasie. I wiem, że nie studiujesz, ale podaję ogólnie orientacyjną cenę pod studentów :}

Połączenie regio Białystok-Ostróda jest o 5.38 w Białym i tym zamierzam jechać. Nie jestem tylko pewna czy we wtorek czy w środę.
Awatar użytkownika
JOGi

Post autor: JOGi »

maga_27 pisze:A przy okazji Sztukmistrze w Lublinie. Najprawdopodobniej jedziemy paciungiem w czwartek o 10.38, z przesiadką w Warszawie.
Też będę jechać prawdopodobnie tym pociągiem do Lublina więc doskoczę do Was w stolicy już. ;-)
ODPOWIEDZ